A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Оголошено конкурс на заміщення вакантних посад

Дата: 01.12.2021 11:12
Кількість переглядів: 485

Оголошено конкурс на заміщення вакантних посад посадових осіб Гірської міська військово-цивільної адміністрації Сєвєродонецького району Луганської області:

- державного реєстратора відділу «Центр надання адміністративних послуг» Гірської міської військово-цивільної адміністрації — 1 (одна) штатна одиниця;

Загальні вимоги до кандидатів: громадянство України; вища освіта відповідного спрямування  за освітньо-кваліфікаційним рівнем не нижче ступеня  спеціаліста, магістра зі стажем роботи у сфері права не менше трьох років або на посаді державного     реєстратора чи виконання функцій державного реєстратора не менше одного року, вільне володіння державною мовою,  знання програмного забезпечення та основних програм роботи на комп'ютері на рівні впевненого користувача. Успішне проходження спеціальної перевірки діяльності державного реєстратора в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно та Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань в порядку здійснення контролю, визначеному Кабінетом Міністрів України (для осіб, які до призначення на посаду державного реєстратора або виконання функцій державного реєстратора виконували функції державного реєстратора, перебуваючи у трудових відносинах з іншим суб’єктом державної реєстрації).

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають у конкурсну комісію:

- заяву про участь у конкурсі, в якій зазначається про ознайомлення заявника із    встановленими законодавством обмеженнями щодо прийняття на державну службу та   проходження державної служби;

- заповнену особову картку (форма П-2 ДС) з відповідними додатками;

- дві фотокартки розміром 4 х 6 см;

-копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання,   присудження наукового ступеня;

- копію документа, який посвідчує особу;

- копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов'язаних);

- довідку про допуск до державної таємниці (у разі його наявності);

- декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого   самоврядування, у порядку, визначеному Законом України “Про запобігання корупції” за   минулий 2020 рік.

Документи на конкурс приймаються протягом 30 (тридцяти) календарних днів з дня опублікування оголошення про проведення даного конкурсу на офіційному веб-сайті Гірської міської військово-цивільної адміністрації та в засобах масової інформації  за адресою: вул. Центральна, буд. 7 місто Гірське (другий поверх адміністративної будівлі). Документи надіслані поштою не розглядаються.

Інформація щодо основних функціональних обов'язків, розміру та умов оплати праці, перелік питань для складання іспиту та інші питання щодо проведення конкурсу надаються відділом правового забезпечення та кадрової роботи Гірської міської військово-цивільної адміністрації за адресою: вул. Центральна, буд. 7 місто Гірське (другий поверх).

Після закінчення терміну подачі документів претенденти здають іспит на перевірку та оцінку знань Конституції України, Законів України “Про військово-цивільні адміністрації”, “Про запобігання корупції”, “Про місцеве самоврядування в Україні” (в частині делегованих повноважень), “Про службу в органах місцевого самоврядування в Україні” а також законодавства з урахуванням специфіки функціональних повноважень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь