A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Шановні мешканці Гірської громади

Дата: 23.11.2021 08:15
Кількість переглядів: 304

Запрошуємо Вас доєднатися до віртуальної галереї Save the Children, присвяченої дітям, які живуть на сході України. Ласкаво просимо у світ дітей, які живуть уздовж лінії зіткнення, та віртуальну фотовиставку «У ВІЙНИ НЕ ДИТЯЧЕ ОБЛИЧЧЯ», яка дає можливість низці авторів представити свої фотографії дітей, які живуть в умовах постійного страху та тривоги через конфлікт, що триває.

Саша Маслов, Андрій Максимов, Матс Лінель та Саймон Едмундс провели час із дітьми на сході України, дізнавшись про їхнє життя та про те, як вони справляються з ситуацією, з якою змушені стикатися протягом багатьох років. Цією віртуальною виставкою відзначається Всесвітній день дитини, 20 листопада, день, коли прийнята Конвенція ООН про права дитини, яку підписала і Україна. Конвенція викладає права дітей у 54 статтях, які дають нам чітку дорожню карту того, що необхідно для виховання здорових і щасливих дітей та молоді. Цей рік присвячений темі «Право на виживання та розвиток», і діти на цих фотографіях покажуть нам, як вони виживають та розвиваються. Два роки тому, 20 листопада 2019 року, Україна приєдналася до Декларації про безпеку шкіл, ставши 100-ю країною у світі, зобов’язалася захищати освіту в умовах конфлікту.  

Усі ці діти, чиї фотографії ви побачите, і багато інших, які живуть у постійному страху та тривозі, чекають від нас, дорослих, щоб ми допомогли їм жити нормальним життям, як їхні однолітки по всій Україні.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь