A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Гірською міською ВЦА отримано обладнання для створення Громадської платформи впливу на прийняття рішень та створенні Універсальної платформи е-демократії

Дата: 16.11.2021 15:11
Кількість переглядів: 333

Сьогодні, 16 листопада, в рамках реалізації компоненту «Місцеве самоврядування та реформа децентралізації» Програми відновлення та розбудови миру (ПРООН), яка реалізується в Україні, Гірською міською військово-цивільною адміністрацією отримано спеціальне обладнання для впровадження проєкту Громадської платформи впливу на прийняття рішень та створенні Універсальної платформи е-демократії у Гірській громаді. Це створить умови для доступу громадськості до сучасних інструментів електронної демократії.

Велика відстань населених пунктів до центру громади, незадовільний стан доріг та відсутність постійного транспортного сполучення унеможливлюють створення якісного діалогу з громадськістю. Тому, за дорученням керівника Гірської міської військово-цивільної адміністрації Олексія Бабченка відділ правового забезпечення та кадрової роботи Гірської міської ВЦА створив мережу платформ прийняття рішень з центром в місті Гірське.

Для повноцінного функціонування Громадської платформи на території громади, її інституційної спроможності, сталого розвитку та комфортних умов під час проведення засідань та обговорень проєктів рішень (розпоряджень), громадських обговорень, слухань, онлайн-нарад, тренінгів тощо буде забезпечено приміщення в двох віддалених населених пунктах громади (старостинських округах) смт Нижнє та смт Тошківка з головним центром у місті Гірське спеціальним обладнанням та меблями, які надані Гірській міській ВЦА в рамках міжнародної технічної допомоги Програми відновлення та розбудови миру (ПРООН).

Реалізація проєкту стане ефективним інструментом налагодження співпраці територіальної громади та її органів з громадським суспільством, а також пересічними мешканцями громади для спільного вирішення питань місцевого розвитку.

Керівництво Гірської міської територіальної громади Луганської області висловлює подяку Програмі відновлення та розбудови миру за можливість працювати разом у спільній реалізації компоненту Місцеве самоврядування та реформа децентралізації, яка реалізується ПРООН в Україні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь