A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Як і де отримати соціальні послуги у Гірській громаді

Дата: 25.10.2021 11:20
Кількість переглядів: 325

Шановні жителі Гірської громади!

Повідомляємо, що оформити будь-яку заяву чи надати документи задля отримання будь-яких видів соціальних допомог та компенсацій Ви можете на першому поверсі у фронт-офісі Гірської міської ВЦА у відділі «Центр надання адміністративних послуг» («ЦНАП») за адресою: м. Золоте, кв. Сонячний, 8-А, контактний номер телефону 0677119857.

Усі звернення із соціальних питань приймаються особисто адміністраторами «ЦНАП» у цифровому форматі за допомогою програмного комплексу «СОЦІАЛЬНА ГРОМАДА» та передаються для прийняття рішень до Управління соціального захисту населення Сєвєродонецької районної державної адміністрації Луганської області.

«Соціальна громада» – це програмний продукт, за допомогою якого справи в цифровому вигляді передаються від громад до органів соціального захисту населення районних державних адміністрацій для призначення всіх видів соціальних допомог, пільг, субсидій та компенсацій. Відразу після завантаження документів на комп’ютері у додаток «Соціальна громада», вони надходять за призначенням – тобто до Управління соціального захисту населення, в нашому випадку – до Сєвєродонецької районної державної адміністрації Луганської області. Ця процедура скорочує час прийняття рішення майже вдвічі.

Із заявами Ви можете звертатися до фронт-офісу у м. Золоте по понеділках, вівторках, четвергах та п’ятницях з 07.30 до 16.00 (перерва з 12.00 до 12.30) та щосереди з 07.30 до 16.00 у м. Гірське (вул. Центральна, 7).

ДЛЯ ЗРУЧНОСТІ ТА ПЛАНУВАННЯ ЧАСУ заяви від громадян приймаються також у паперовому вигляді на віддалених робочих місцях у селищах Тошківка, Новотошківське, Нижнє та Кримське у колишніх селищних радах з понеділка по п’ятницю з 07.30 до 16.00 (перерва з 12.00 до 12.30). Крім того, Ви можете звернутися до Мобільного ЦНАПу: під час виїзного прийому спеціалісти нададуть Вам повний спектр соціальних послуг. Оголошення про виїзні прийоми ЦНАПу розміщуються додатково у соціальній мережі Facebook та на офіційному сайті Гірської ВЦА напередодні проведення прийому.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь