A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Олексій Бабченко: «Правильно складений проєкт місцевого бюджету та своєчасне його затвердження – це запорука ефективного управління бюджетними коштами та можливість реалізувати найважливіші для громади проєкти»

Дата: 20.10.2021 14:17
Кількість переглядів: 605

20 жовтня керівник Гірської міської військово-цивільної адміністрації Олексій Бабченко провів чергове засідання робочої групи з питань формування проєкту бюджету Гірської міської територіальної громади на 2022 рік.

Очільник громади наголосив на важливості своєчасної підготовки бюджетних запитів та доручив підготувати інформацію, необхідну для формування бюджету на 2022 рік, та розрахунки, до яких включені, як обов’язкові щорічні статті видатків, зокрема на заробітну плату та енергоносії, так і поточні витрати. Окремо робочою групою було обговорено основні етапи складання програми соціально-економічного розвитку Гірської громади. Заступник керівника ВЦА з економічних питань Ірина Бєліцька озвучила цілі та завдання програми. Першочергово Олексій Бабченко звернув увагу присутніх на важливості поставлених завдань, правильності оформлення пропозицій до проєкту Програми, належній взаємодії у процесі її підготовки між структурними підрозділами ВЦА та старостами громади.

За підсумками засідання робочої групи Олексій Бабченко доручив керівникам структурних підрозділів військово-цивільної адміністрації, старостам населених пунктів до 01 листопада поточного року підготувати перелік заходів із врахуванням наявного ресурсного та фінансового потенціалу громади в галузях економіки, земельних відносин, житлово-комунального господарства, дорожньої інфраструктури, охорони здоров’я, освіти, культури, благоустрою та охорони довкілля, та подати до фінансового управління Гірської міської ВЦА, а Ірині Бєліцькій тримати на постійному контролі організаційні заходи щодо розробки проєкту бюджету громади та Програми соціально-економічного розвитку на 2022 рік.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь