A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Відбулося засідання робочої групи в рамках проєкту «Зменшення ризику катастроф та вразливості населення в Східній Україні»

Дата: 07.10.2021 12:47
Кількість переглядів: 895

06 жовтня в Гірській міській військово-цивільній адміністрації відбулося засідання робочої групи в рамках проєкту «Зменшення ризику катастроф та вразливості населення в Східній Україні», який фінансується в рамках гуманітарної допомоги Європейського союзу, для розробки Стратегії зменшення ризику лих Гірської територіальної громади на 2021-2027 роки.

До складу робочої групи, на якій головував керівник Гірської міської військово-цивільної адміністрації Олексій Бабченко, увійшли заступники керівника, керівники структурних підрозділів установи, представників міжнародної неурядової організації ВПІНО «Філія ACTED», правоохоронці та рятівники.

Члени робочої групи ознайомилися з результатами проведеного в Гірській громаді опитування населення з питання розвитку сфери цивільного захисту. До речі, опитування було розроблене представниками «Філія ACTED» та розміщено два тижні тому на офіційних вебресурсах Гірської міської військово-цивільної адміністрації. Потім представники міжнародної організації поінформували присутніх, що за результатами співпраці вже розпочались роботи по забору проб води на території громади з метою визначення стану її якості та першочерговим завданням робочої групи є напрацювання шляхів покращення екологічного стану у громаді в цілому.

Результатами зустрічі стало визначення подальших спільних напрямків роботи між «Філія ACTED» та Гірською ВЦА, а також окреслення проблемних питань громади, яким необхідно приділити найбільшу увагу.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь