A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

У Гірській громаді запрацювала поліцейська станція

Дата: 05.10.2021 16:30
Кількість переглядів: 421

05 жовтня у Гірській міській територіальній громаді було відкрито першу поліцейську станцію. Відкрили її на кварталі Сонячному у місті Золоте, яке найближче розташовано до лінії розмежування. Реалізація такого важливого для громади проєкту стала можливою в рамках співпраці Гірської міської військово-цивільної адміністрації із ПРООН в Україні у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки урядів Данії, Швейцарії та Швеції. Так, за кошти міжнародних донорів було зроблено ремонт приміщення поліцейської станції, розпочатий на початку цього року, та устатковано станцію новою оргтехнікою, місцями зберігання документації (сейфами), засобами зв’язку і комунікацій.

У заходах з нагоди урочистого відкриття поліцейської станції взяли участь перший заступник голови Луганської облдержадміністрації Олексій Смирнов, керівник Гірської міської військово-цивільної адміністрації Олексій Бабченко, начальник Головного управління національної поліції у Луганській області Олег Григоров та спеціаліст з соціальної мобілізації громад ПРООН Аліна Лебедєва.

У своєму вітальному слові перший заступник голови Луганської ОДА від імені очільника області привітав мешканців Гірської громади з відкриттям поліцейської станції та подякував всім причетним за можливість реалізації цього проєкту. В свою чергу, Олексій Бабченко у своїй промові наголосив на важливості відкриття станції, адже, це – не тільки вимога часу, але й втілення основних європейських принципів взаємодії поліції й громади на засадах партнерства. «Поліцейські станції дозволять офіцерам, які закріплені за громадою, бути у максимальній наближеності до людей і не долати кілометри, щоб прибути на виклик або приймати громадян та головне – вони зможуть цілодобово дбати про безпеку мешканців громади», – додав він.

Завершився урочистий захід оглядом нової поліцейської станції під звуки святкового оркестру.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь