A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

На Луганщині розпочалися навчальні збори з територіальної оборони

Дата: 27.09.2021 07:45
Кількість переглядів: 292

Голова обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай привітав з початком навчальних зборів резервістів управління 111 окремої бригади територіальної оборони.

«Навчання з територіальної оборони є дуже важливими. Всі ми знаємо вислів «Хочеш миру – готуйся до війни». Нажаль, війна вже йде в Україні, на нашій Луганщині. Доля усієї країни може залежати від того, як ми будемо готові надати відсіч у випадку, якщо російські війська спробують надалі просуватися на наші землі. Підготовка підрозділів територіальної оборони в громадах дасть можливість бути впевненими, що у разі будь-якої небезпеки у нас є міцний захист. Вам всім бажаю здоров’я, мужності, витримки. Будь ласка, поводьтеся зі зброєю так, наче вона постійно заряджена, адже це ваша безпека. Впевнений, що все буде добре. Перемога за нами», – сказав очільник області.

З початком зборів присутніх привітали також Командир оперативно-тактичного угрупування «Північ» Дмитро Красильников та керівник Сєвєродонецької військово-цивільної адміністрації Олександр Стрюк.

Збори обласної бригади територіальної оборони – одна зі складових комплексу навчань «Спільні зусилля 2021», які зараз відбуваються по всій території України. У всеукраїнських навчаннях також беруть участь військовослужбовців з 15 країн-партнерів, підрозділи, частини всіх видів і родів військ, які займаються на всіх полігонах.

236 осіб, які вчора були зараховані до списків територіальної оборони, прийняли присягу на вірність українському народові.

Навчальні збори триматимуть десять днів. За цей час військовослужбовці отримають теоретичні та практичні знання, і коли повернуться додому своїм прикладом будуть продовжувати патріотичне виховання молоді і дітей.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь