A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Населені пункти Луганщини, де менше 1200 жителів, обслуговуватимуть 34 мобільні поштові відділення, – брифінг Про впровадження в області упродовж ІІІ-ІV кварталів 2021 року проєкту «Сільське відділення» на пресбрифінгу в облдержадміністрації сьогодн

Дата: 22.09.2021 18:12
Кількість переглядів: 273

Населені пункти Луганщини, де менше 1200 жителів, обслуговуватимуть 34 мобільні поштові відділення, – брифінг

Про впровадження в області упродовж ІІІ-ІV кварталів 2021 року проєкту «Сільське відділення» на пресбрифінгу в облдержадміністрації 21 вересня розповіла директор Луганської дирекції АТ «Укрпошта» Ілона Моісеєва.

Вона зазначила, що пересувне відділення поштового зв’язку – це повноцінне поштове відділення, яке приїжджатиме два-три рази на тиждень у населені пункти з кількістю жителів до 1200 осіб.

Вони отримуватимуть всі потрібні поштові, логістичні й фінансові послуги.

Перші два місяці пересувні відділення працюватимуть у тестовому режимі, під час якого відпрацьовуватимуться графіки роботи, частота відвідування населених пунктів та інше. До речі, із 18 серпня вони працюють у деяких населених пунктах поблизу Сєвєродонецька та Старобільська.

Загалом будуть задіяні 34 автівки. Кожна бригада складатиметься з трьох осіб та доставлятиме пенсії, ліки, періодику й посилки, прийматиме оплату за комунальні платежі, виплачуватиме перекази тощо.

Фото без опису

Ілона Моісеєва наголосила, що «Укрпошта» взяла за мету якісно вплинути на рівень розвитку сіл, а тому трансформує стаціонарну «неавтоматизовану» пошту в новий формат, завдяки якому жителі отримають всі послуги біля дому.

Крім того, завдяки пересувним відділенням у селах розвиватиметься малий бізнес – можна буде швидше відправляти товари поштою у будь-який куточок країни та за кордон.

Важливо, що перехід до формату пересувних відділень дозволяє співробітникам працювати на повну ставку. Поліпшуються й умови праці. Якщо раніше листоношам необхідно було пішки чи на велосипеді долати великі маршрути з кореспонденцією, товарами та грошима, то тепер вони працюватимуть в комфортному автомобілі.

Тож, за інформацією спікера, цей проєкт дозволить залишити пошту в селі, покращити сервіс для клієнтів, забезпечити гідну зарплату працівникам та оновити інфраструктуру.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь