A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Керівник Гірської міської ВЦА привітав рятувальників із професійним святом

Дата: 17.09.2021 18:39
Кількість переглядів: 617

Керівник Гірської міської військово-цивільної адміністрації Олексій Бабченко долучився до урочистих заходів з нагоди Дня рятівника, що відбулися у Лисичанському міському будинку культури 17 вересня.

У ході урочистостей очільник Гірської громади відзначив нагрудним знаком начальника 44 Державної пожежно-рятувальної частини 3 Державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Луганській області Юрія Просвєтова, а також вручив кращим рятувальникам частини почесні грамоти та сувеніри.

«Ви завжди там, де найвищий рівень небезпеки. Вас поважає кожен житель нашої громади, сподівається на Вас, довіряє Вам. За кожним Вашим мужнім кроком стоїть відмінна фахова підготовка, високий професіоналізм та досвід», – зазначив в урочистій промові Олексій Бабченко та побажав завжди повертатися додому живими і здоровими.

В свою чергу начальник 3-го Державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Луганській області полковник служби цивільного захисту Олександр Панін вручив керівнику Гірської міської військово-цивільної адміністрації з нагоди Дня рятівника та на честь плідної співпраці пам’ятний подарунок – емблему Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Також на честь рятівників зі сцени лунали привітання від генерального директора Приватного Акціонерного товариства «ЛИНІК» Івана Бойка, командира 2-го Державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Луганській області, полковника Олександра Резнікова та керівника Лисичанської міської військово-цивільної адміністрації Олександра Заїки. Свої музичні привітання учасникам урочистостей дарували солістка Луганської обласної філармонії Олена Босенко, лауреати міжнародних конкурсів та фестивалів Наталія та Юрій Драньови і Тетяна Лазаревич та солісти і танцювальні колективи Палаців культури міста.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь