A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

До Гірської міської громади завітали представники китайської компанії Huan Yu Xing Ye (Beijing) Film Culture Medialo., Co., Ltd з програми «ON THE ROAD»

Дата: 02.09.2021 12:27
Кількість переглядів: 484

Відбувся дружній візит 01 вересня поточного року. На меті у представники китайської компанії Huan Yu Xing Ye (Beijing) Film Culture Medialo., Co., Ltd було спілкування з сім’ями, які проживають у населених пунктах громади на лінії розмежування.

«У зв’язку із війною на сході України ми бажаємо приділити більше уваги постраждалим сім’ям, а особливо дітям, які стали свідками жахливих подій з метою продемонструвати жорстокість війни і цінність миру», - зауважили вони.

Спочатку гості завітали до родини, в якій виховуються під опікою двоє дітей. Діти розповіли гостям про війну, про те, що бачили, про життя родини та інше. З нагоди свята 01 вересня закордонна делегація подарувала малечі ноутбук та солодощі.

Завершився візит робочою зустріччю делегатів з керівництвом Гірської міської військово-цивільної адміністрації. У дружній атмосфері сторони поспілкувалися з приводу започаткування партнерських відносин та обговорили план подальшої співпраці.

Слід зазначити, що китайські партнери представляли програму “ON THE ROAD”, яку ведуть двоє досвідчених продюсерів-мандрівників. Команда створила декілька сезонів програми. Її вже переглянули більше ніж 100 мільйонів глядачів. Вона вийде в ефір осінню 2021 року на Південно-східному супутниковому телебаченні. Це один із найбільш впливових провінційних ТБ каналів в Китаї, а також на IQIYI – основній стрімінговій медіаплатформі в Китаї.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь