A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

УВАГА!

Дата: 27.08.2021 14:44
Кількість переглядів: 431

З 09.09.2021 ТОВ "ЛЕО" розпочинає відключення споживачів за заявкою постачальника, які мають заборгованість за використану електричну енергію.

Президент підписав Закон, що вносить зміни в законодавство, який стосується "антиковідних" карантинних заходів, та дозволяє знеструмлювати боржників за електроенергію!

76 мільйонів гривень... Саме стільки, за даними постачальника, заборгували на середину серпня споживачі підконтрольної частини Луганської області за електроенергію, з них більше 20 млн грн - борги, що не сплачувалися за спожиту електроенергію три та більше місяців. Через це тисячі осель за законом можуть залишитися без світла. Навіть за незначний, на перший погляд, борг у 200 гривень. ТОВ «ЛЕО» закликає споживачів перевірити, чи не має заборгованості. Якщо є – якомога скоріше її сплатити. Як наслідок, оператор системи розподілу, через борги теж недоотримує необхідні кошти, а на ряду з тим, енергокомпанія також несе свої зобов’язання…. Ми повинні виконувати поточні та капітальні ремонти ліній електропередач і підстанцій. У такій ситуації ТОВ «Луганське енергетичне об’єднання» дуже складно забезпечувати безперебійне постачання електроенергії споживачам прифронтової області. Заплатіть за спожиту електроенергію, щоб не лишитись без світла!

Шановні споживачі! Будь-ласка, погасіть заборгованість аби уникнути знеструмлення! Потурбуйтесь зараз про сплату усіх рахунків і боргів з енергопостачання для того, щоб у майбутньому у вашій домівці завжди було світло.

https://expro.com.ua/novini/v-ukran-skasovano-zaboronu-na-vdklyuchennya-naselennya-za-borgi-po-komunalnim-poslugam?fbclid=iwar1zwnyr9hrxar8fwbxx91prc2jr4mrpzda8vu1ofyuwzdajbjjpi-4-fx4

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь