A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Гірська громада відсвяткувала 30-річчя Незалежності України

Дата: 25.08.2021 11:00
Кількість переглядів: 475

Україна відзначила ювілей своєї незалежності - 30 років. З цієї нагоди у Гірській громаді відбулася низка урочистих подій.

Розпочався святковий день з велопробігу, до якого долучилися чимало місцевих жителів. Продовжилося свято покладанням квітів до пам'ятного знаку захисникам українського народу та української державності. Після чого урочистості розпочалися на центральній площі Гірського біля міського будинку культури "Україна".

"Рівно тридцять років тому в цей доленосний день втілилася віковічна мрія багатьох поколінь українців: їхнє прагнення бути господарями у власному домі та вільно жити у своїй суверенній державі. І вже виросло ціле покоління украі?нців, для яких незалежна Украі?на була завжди. Сьогодні Україна відтворює загальнодержавну ідею про демократію, сприяє утвердженню патріотизму, надихає на добрі справи задля Батьківщини як економічно міцної, знаної та впливової серед світової спільноти держави" - зазначив у своїй промові заступник керівника Гірської міської військово-цивільної адміністрації Олексій Невечеря та за активну життєву позицію, громадську діяльність, вагомий внесок у розвиток Гірської міської територіальної громади та з нагоди 30-ї річниці Незалежності України відзначив Почесними грамотами та цінними подарунками найкращих жителів Гірської громади, колективи відокремлених підрозділів ДП "Первомайськвугілля" та талановиту молодь.

Свої музичні вітання учасникам свята дарували аматори культури Гірської громади та запальні кавер-групи «Ромашка» і «Дебош» з міста Харків. Більшість учасників святкової акції були вдягнені у вишиванки та прийшли з національною атрибутикою.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь