A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Церемонія покладання квітів до пам'ятного знака захисникам українського народу та української державності

Дата: 25.08.2021 10:56
Кількість переглядів: 468

"Ми в неоплатному боргу перед тими, хто до останнього відстоював незалежність України, прагнув свободи та волі, для кого той тернистий шлях завершився під скромними пам'ятними знаками і перед тими, кому судилося повернутися додому живими. Вони навіки залишаться в нашій пам’яті, як захисники свого народу та своєї Батьківщини», - з такими словами до присутніх звернувся заступник керівника Гірської міської військово-цивільної адміністрації Олексій Невечеря під час церемонії покладання квітів до пам'ятного знака захисникам українського народу та української державності. Цю акцію було приурочено до ювілейного відзначення Дня Незалежності України. Олексій Невечеря подякував всім воїнам за патріотичну позицію, мужність, відвагу та зазначив, що сквер, який облаштовується біля пам'ятника - це символ пам'яті про всіх борців за незалежність і суверенність України.

Звернувся до присутніх і один з ініціаторів встановлення пам'ятного знаку та створення скверу Пам'яті у Гірському учасник АТО Олександр Шевченко:" Сьогодні, у День Незалежності, ми повинні згадувати всіх українців, які загинули за нашу свободу, і помолитися за тих хлопців, які продовжують виборювати нашу самостійність у війні з російським агресором», – зазначив він.

Учасники акції, серед яких було й керівництво ДП "Первомайськвугілля" разом із працівниками ВП "Шахта Гірська", представники установ, організацій, закладів освіти та культури, посадовці адміністрації, після урочистого підняття прапору, хвилиною мовчання вшанували світлу пам’ять всіх захисників України, які віддали свої життя, відстоюючи честь, волю та незалежність рідної держави та поклали квіти до пам'ятника.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь