A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Шановні мешканці Гірської міської територіальної громади!

Дата: 24.08.2021 06:00
Кількість переглядів: 291

Від імені Гірської міської військово-цивільної адміністрації сердечно вітаю Вас з 30-ю ювілейною річницею відзначення Дня Незалежності України!

Тернистий шлях становлення нашої держави пролягав через тисячоліття. І сьогодні, осягаючи величний та неоціненний досвід багатьох поколінь українців, ми впевнено заявляємо – нам є чим пишатися у ці історичні дні. Пошуки та випробування, перемоги та поразки, злети й падіння тісно переплелися на перехрестях давньої та сучасної історії нашої держави. Україна прославлена культурними надбаннями, мелодійною мовою, а головне – працьовитими, щирими та відкритими для справжніх друзів людьми.

За роки Незалежності змінилася не тільки наша держава, але й наше місто та населені пункти Гірської громади. Цьогоріч ми вперше святкуємо День Незалежності однією, великою та міцною громадою. Наше об’єднання – символ непорушного прагнення українців до консолідації в ім’я процвітання та зміцнення своєї домівки, села, селища, міста і величної, незалежної України.

Символічно, що напередодні Дня Незалежності ми відзначаємо День Державного Прапора України – символа свободи та незалежності, слави та відродження. Яскраві блакитний і жовтий кольори неба і пшениці символізують натхненну працю українців від сходу до заходу, з півночі до півдня нашої держави. Майоріння державних символів сьогодні, як ніколи, наповнює серця патріотизмом та гордістю за наш волелюбний народ.

Тож прийміть найщиріші вітання з нагоди відзначення 30-ї річниці Незалежності України! Бажаю вам та вашим родинам здоров’я, щастя, добра, достатку, миру, щедрої долі, сили і наснаги в усіх ваших справах і починаннях в ім’я соборної, незалежної, процвітаючої України!

З повагою

Керівник Гірської міської військово-цивільної адміністрації Олексій БАБЧЕНКО

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь