Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Прийом громадян Гірської міської територіальної громади

Дата: 11.08.2021 08:45
Кількість переглядів: 530

Прийом громадян керівництвом Гірської міської військово-цивільної адміністрації відбувається відповідно до затвердженого графіка, розміщеного на сайті ВЦА. Крім того, керівники всіх структурних підрозділів щодня з 07.30 до 16.00 консультують громадян з профільних питань. 

 

Написати звернення (скаргу, пропозицію) можна щодня з 07.30 до 16.00 у загальному відділі Гірської міської ВЦА за адресою: м. Гірське, вул. Центральна, 7, ІІ поверх, каб. 3 або у приймальні керівника ВЦА.

 

Прийом громадян з розв'язання соціальних питань, зокрема, реєстрація/зняття з реєстрації фізичних осіб, отримання консультацій з приводу оформлення субсидій та пільг, отримання адміністративних послуг тощо, можна у фронт-офісі відділу ЦНАП, який розташований на першому поверсі колишньої будівлі Військово-цивільної адміністрації м. Золоте та с. Катеринівка за адресою: м. Золоте, квартал Сонячний, 8-А. Прийом громадян спеціалістами фронт-офісу відбувається щодня з 07.30 до 16.00 години. Жителі м. Гірське з питань реєстрації/зняття з реєстрації фізичних осіб можуть звертатися щодня до адміністратора відділу ЦНАП, що приймає на першому поверсі Гірської міської ВЦА за основною адресою, а саме: м. Гірське, вул. Центральна, 7.

 

З питань отримання довідок про склад родини для різних інстанцій, документів з військово-облікового столу жителі м. Золоте, м. Гірське, смт Новотошківське, с. Катеринівка та с. Кримське можуть звертатися до військово-облікового столу Гірської міської ВЦА з 07.30 до 16.00 за основною адресою (м. Гірське, вул. Центральна,7, І поверх, військово-облікове віконце). З цих же питань прийом відповідним спеціалістом жителів смт Нижнє та Тошківка ведеться за наступним графіком:

- ПН, СР, ПТ - у будівлі колишньої Нижнєнської селищної ради ведеться прийом жителів смт Нижнє та смт Нижнє-1.

- ВТ, ЧТ - у будівлі колишньої Тошківської селищної ради ведеться прийом жителів смт Тошківка та смт Тошківка-1.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь