A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Прийом громадян Гірської міської територіальної громади

Дата: 11.08.2021 08:45
Кількість переглядів: 475

Прийом громадян керівництвом Гірської міської військово-цивільної адміністрації відбувається відповідно до затвердженого графіка, розміщеного на сайті ВЦА. Крім того, керівники всіх структурних підрозділів щодня з 07.30 до 16.00 консультують громадян з профільних питань. 

 

Написати звернення (скаргу, пропозицію) можна щодня з 07.30 до 16.00 у загальному відділі Гірської міської ВЦА за адресою: м. Гірське, вул. Центральна, 7, ІІ поверх, каб. 3 або у приймальні керівника ВЦА.

 

Прийом громадян з розв'язання соціальних питань, зокрема, реєстрація/зняття з реєстрації фізичних осіб, отримання консультацій з приводу оформлення субсидій та пільг, отримання адміністративних послуг тощо, можна у фронт-офісі відділу ЦНАП, який розташований на першому поверсі колишньої будівлі Військово-цивільної адміністрації м. Золоте та с. Катеринівка за адресою: м. Золоте, квартал Сонячний, 8-А. Прийом громадян спеціалістами фронт-офісу відбувається щодня з 07.30 до 16.00 години. Жителі м. Гірське з питань реєстрації/зняття з реєстрації фізичних осіб можуть звертатися щодня до адміністратора відділу ЦНАП, що приймає на першому поверсі Гірської міської ВЦА за основною адресою, а саме: м. Гірське, вул. Центральна, 7.

 

З питань отримання довідок про склад родини для різних інстанцій, документів з військово-облікового столу жителі м. Золоте, м. Гірське, смт Новотошківське, с. Катеринівка та с. Кримське можуть звертатися до військово-облікового столу Гірської міської ВЦА з 07.30 до 16.00 за основною адресою (м. Гірське, вул. Центральна,7, І поверх, військово-облікове віконце). З цих же питань прийом відповідним спеціалістом жителів смт Нижнє та Тошківка ведеться за наступним графіком:

- ПН, СР, ПТ - у будівлі колишньої Нижнєнської селищної ради ведеться прийом жителів смт Нижнє та смт Нижнє-1.

- ВТ, ЧТ - у будівлі колишньої Тошківської селищної ради ведеться прийом жителів смт Тошківка та смт Тошківка-1.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь