A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Тренінг на тему "Локалізація резолюції РБ ООН 1325: практичні аспекти запобігання і протидії насильству за ознакою статі, домашньому насильству на місцевому рівні"

Дата: 10.08.2021 14:37
Кількість переглядів: 530

06 серпня 2021 року  спеціалістки відділу соціального захисту населення Гірської міської ВЦА Сєвєродонецького району Луганської області прийняли участь в одноденному тренінгу на тему  "Локалізація резолюції РБ ООН 1325: практичні аспекти запобігання і протидії насильству за ознакою статі, домашньому насильству на місцевому рівні" в  межах проєкту «1325 Луганщина. Жінки. Мир. Безпека», який реалізується громадською організацією «Сєвєродонецька молодіжна рада» у співпраці з Департаментом соціального захисту населення Луганської ОДА за програмою малих грантів, яка адмініструється Isar Ednannia в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Під час тренінгу тренерка Любимова Яна поінформувала учасників  про засади резолюції Ради Безпеки ООН 1325 «Жінки, мир, безпека», напрямки Національного та Регіонального планів дій з виконання резолюції, шляхи її локалізації, а також щодо повноважень громад у напрямку запобігання і протидії насильству за ознакою статі, домашньому насильству, шляхи налагодження співпраці суб’єктів міжвідомчої взаємодії.

Тренінг пройшов у дружній атмосфері з залученням служб і відділів Гірської міської ВЦА та представниць громадських організацій.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь