A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

До уваги!!!

Дата: 09.07.2021 11:00
Кількість переглядів: 705

В межах проєкту «Цифрова навчальна вебплатформа для молоді: розробка, дизайн та адаптація», проводиться фандрейзинг-челендж серед молодіжних команд Луганської та Донецької областей.

Проєкт покликаний сприяти розвитку соціальної згуртованості та громадської безпеки у громадах. Під час проєкту було розроблено інтерактивну навчальну платформу FUNdraiser (https://fundraiser.games/).

Гірська міська військово цивільна адміністрація запрошує молодіжні команди громади до реєстрації на платформі FUNdraiser та участі у фандрейзинг-челенджі. За результатами участі буде визначено 5 команд переможців для подальшого супроводу та фінансової підтримки. Кожна команда отримає по 3000$ на реалізацію своєї ідеї.

Вимоги до молодіжних команд:

1) Вік від 14 до 35 років;

2) Проживання на контрольованих урядом України територіях Донецької та Луганської областей, а саме: Добропільська, Дружківська, Покровська, Мирноградська, Слов`янська, Сіверська, Соледарська, Торецька, Світлодарська, Мангушська, Волноваська, Вугледарська, Сартанська, Великоновосілківська, Маріїнська, Авдіївка, Біловодська, Красноріченська, Кремінська, Лозно-Олександрівська, Міловська, Нижньодуванська, Новоайдарська, Троїцька, Лисичанська, Попаснянська, Сєвєродонецька, Станично-Луганська, Щастинська, Трьохізбенська ОТГ, Золоте (Гірська ОТГ), Привілля (Лозно-Олександрівська ОТГ);

3) Мати підтверджене партнерство з молодіжною чи громадською організацією, яка має статус неприбутковості (для реалізації проєктів у разі, якщо вони отримують одне з переможних місць на Суперфіналі).

Календарний план проєкту

Червень – липень 2021 Реєстрація молодіжних команд з Луганської та Донецької областей на платформі FUNdraiser Липень 2021 Фандрейзинг-челендж з зануренням у вивчення стратегічного фандрейзингу

2-4 серпня 2021 Онлайн-пітчинги для 15 кращих команд

6 серпня 2021 Суперфінал у Святогірську, де буде визначено 5 переможців для подальшого менторського супроводу та фінансової підтримки від донорів на реалізацію проєктів з громадської безпеки та соціальної згуртованості.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь