A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Сергій Гайдай: жителі Луганщини будуть з якісною водою – Парламентом ратифіковано угоду щодо фінансування реконструкції Попаснянського водоканалу

Дата: 02.07.2021 13:02
Кількість переглядів: 591

Голосування про проект «Закону про ратифікацію Рамкового договору між Урядом України та Урядом Французької Республіки щодо підтримки фінансування проєкту з покращення постачання питної води в Луганській області» (№ 0118) відбулося вчора.

«Це важливе для жителів Луганщини рішення підтримала більшість депутатів. Зокрема, члени фракції «Слуга народу» віддали необхідні для ухвалення 225 голосів. Дякую тим, хто розуміє значущість прийнятого рішення щодо надання Францією допомоги нашій області, та тим, хто просто не заважав виконанню величезного обсягу робіт, проведеному Президентом Зеленським, Урядом, Міністерством внутрішніх справ, Мінреінтеграції, Луганською облдержадміністрацією, іншими міністерствами», – наголосив очільник області Сергій Гайдай.

Це стало підсумком річної роботи з Посольством Франції в Україні та перемовин з представниками французьких компаній Stereau, Razel, Vinci, Eiffage, які ще до офіційних рішень ознайомились з технічним станом комунального підприємства «Попаснянський районний водоканал».

Незалежний експерт Міністерства фінансів Французької Республіки Олів'є Фостіні, підбиваючи підсумки моніторингу, зазначив, що він та його колеги особисто переконалися, наскільки проєкт важливий для Луганщини, – це ефективність щодо якості води, економії енергії на її виробництво та постачання, а також скорочення втрат води.

Нагадаємо, що 13 травня цього року було підписано міжурядову угоду між Україною і Францією щодо залучення від Уряду Франції кредитних коштів у розмірі 70 млн євро для відновлення та модернізації мереж водопостачання та водовідведення в Попаснянському районі Луганської області, які постраждали внаслідок збройної агресії РФ.

Загальна кількість споживачів, яким постачає питну воду «Попаснянський районний водоканал», сягає 1 млн жителів області.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь