A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Оголошується конкурс на заміщення вакантних посад

Дата: 14.06.2021 13:12
Кількість переглядів: 718

Відповідно до розпорядження керівника Гірської міської військово-цивільної адміністрації Сєвєродонецького району Луганської області від 14 червня 2021 року №131оголошується конкурс на заміщення вакантних посад посадових осіб Гірської міської військово-цивільної адміністрації:

- головний спеціаліст з програмного забезпечення загального відділу  Гірської міської військово-цивільної адміністрації – 1 (одна) штатна одиниця;

Загальні вимоги до конкурсантів: громадянство України; вища освіта відповідного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем ступеня спеціаліста, магістра зі стажем роботи на службі в органах місцевого самоврядування, на посадах державної служби або досвід роботи на посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше 2 років, вільне володіння державною мовою,  знання комп’ютерної техніки та програмного забезпечення.

  • головний спеціаліст загального відділу Гірської міської військово-цивільної адміністрації – 1 (одна) штатна одиниця;

Загальні вимоги до конкурсантів: громадянство України; вища освіта відповідного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем не нижче ступеня бакалавра, спеціаліста зі стажем роботи на службі в органах місцевого самоврядування, на посадах державної служби або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше 2 років, володіння державною мовою; вільне користування комп’ютером та основними програмними засобами; знання нормативно-правових актів, що регламентують порядок організації діловодства та документообігу в установах, організаціях та підприємствах; знання нормативно-правових актів, що регламентують роботу в сфері розвитку громадянського суспільства, з питань мобілізаційної роботи та цивільного захисту.

 

  • спеціаліст 1 категорії – бухгалтер відділу бухгалтерського обліку та звітності Гірської міської військово-цивільної адміністрації – 1 (одна) штатна одиниця;

Загальні вимоги до конкурсантів: громадянство України; вища освіта відповідного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем не нижче ступеня бакалавра, спеціаліста зі стажем роботи на службі в органах місцевого самоврядування, на посадах державної служби або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше 2 років, вільне володіння державною мовою, знання комп’ютерної техніки та програмного забезпечення.

  • адміністратор відділу «Центр надання адміністративних послуг» Гірської міської військово-цивільної адміністрації – 1 (одна) штатна одиниця;

Загальні вимоги до конкурсантів: громадянство України; вища освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста, стаж роботи на державній службі або в органах місцевого самоврядування не менше 2 років або стаж роботи в інших сферах управління не менше 3 років, вільне володіння державною мовою, знання комп’ютерної техніки та програмного забезпечення.

  • головний спеціаліст відділу освіти, молоді, спорту та культури Гірської міської військово-цивільної адміністрації – 1 (одна) штатна одиниця;

Загальні вимоги до конкурсантів: громадянство України; вища педагогічна освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем не нижче ступеня бакалавра, спеціаліста зі стажем роботи на службі в органах місцевого самоврядування, на посадах державної служби або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше 3 років, володіння державною мовою, вільне користування комп’ютером та основними програмними засобами.

  • спеціаліст 1 категорії – бухгалтер сектору бухгалтерського обліку відділу освіти, молоді, спорту та культури Гірської міської військово-цивільної адміністрації – 1 – штатна одиниця;

Загальні вимоги до конкурсантів: громадянство України; вища освіта відповідного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем не нижче ступеня бакалавра, молодшого спеціаліста зі стажем роботи на посаді технічного службовця у галузях фінансової діяльності, роботи з базами даних, статистики та бухгалтерського обліку не менше 1 року, в органах місцевого самоврядування, на посадах державної служби або на підприємствах, в установах та організаціях незалежно від форми власності – не менше 2 років; володіння державною мовою; вільне користування комп’ютером та основними програмними засобами;

 

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають до конкурсної комісії Гірської міської військово-цивільної адміністрації письмову заяву про участь у конкурсі, до якої додаються:

- заповнена особова картка (форма П-2 ДС) з відповідними додатками;

- 2 фотокартки розміром 4х6; копія документа, який посвідчує особу;

- копія ідентифікаційного номера;

- копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня; копія військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов’язаних).

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають  декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, у порядку визначеному Законом України «Про запобігання корупції» за 2020 рік.

До документів можна подавати додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня і репутації.

Документи щодо участі у конкурсі приймаються за адресою: вул. Центральна, буд. 7, м. Гірське протягом 30 (тридцяти) календарних днів від дня публікування оголошення про проведення зазначеного конкурсу в засобах масової інформації.

 Документи надіслані поштою не розглядаються.

Додаткова інформація про основні функціональні обов'язки, розмір та умов оплати праці, перелік питань для складання іспиту та інші питання щодо проведення конкурсу надаються конкурсною комісією Гірської міської військово-цивільної адміністрації за адресою: вул. Центральна, буд. 7,   м. Гірське.

Після закінчення терміну подачі документів претенденти складають іспит на перевірку та оцінку знань Конституції України, Законів України «Про військово-цивільні адміністрації», «Про запобігання корупції», «Про місцеве самоврядування в Україні» (в частині делегованих повноважень), а також законодавства з урахуванням специфіки функціональних повноважень.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь