A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Український схід починається на Луганщині, - у Старобільську відбувся обласний рок-фестиваль «Зі сходу до заходу»

Дата: 24.05.2021 09:58
Кількість переглядів: 781

22 травня у Старобільську відбувся обласний рок-фестиваль «Зі сходу до заходу», лайн-ап якого склали гурти «Stone road», «Ізобара-тор», «Реставратор», «Конец июля», «Parallel», «Two Bus», «Vерхня межа», «Принцип меньшего зла», усього 13 груп з Луганщини, Харківщини та Чернівецької області. Хедлайнерами стали «ТНМК» та «Жадан і Собаки».

Розпочався Rock-Fest з літературного майданчику «Дике поле», на якому презентували свою творчість Олег Сенцов, Артем Полежака та Катерина Калитко.

В центрі міста, де гостей зустрічали «справжні» Ільф і Петров, було презентовано виставку мото- та кастом-техніки «Баи?кер Street». На ній були представлені понад 100 учасників, а креативні локації презентували туристичний потенціал та історію Луганської області.

Особливим гостем фестивалю став голова Луганської облдержадміністрації Сергій Гайдай. В якості вітального слова він зачитав звернення Міністра культури та інформаційної політики України Олександра Ткаченка: «Донбас – це невід’ємна частина України і тому проєкт «Український Схід» є особливо актуальним. Ми варті жити в єдиній і вільній Україні від Сходу до Заходу!».

Співорганізаторам та зіркам фестивалю: гуртам «ТНМК», «Жадан та собаки», особисто рок-панк-виконавцю Сергію Жадану, спільноті байкерів Старобільщини «СТБ» та ведучому Олександру Сердюку, очільник Луганщини вручив Листи подяки облдержадміністрації.

«Ми робили цей фестиваль, щоб подати країні сигнал, що український схід починається тут, на Луганщині», – резюмував мету фестивалю фронтмен Сергій Жадан.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь