Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Співпраця із Благодійною організацією «Благодійний фонд «Карітас Донецьк» продовжується

Дата: 13.05.2021 15:32
Кількість переглядів: 889

З початком збройного конфлікту на Сході України чимало благодійних фондів та міжнародних гуманітарних організацій надавало допомогу мешканцям прифронтових містечок, зокрема, у і місті Золоте. Одним із постійних партнерів місцевої влади в розрізі реалізації спільних проєктів різної спрямованості була і залишається Благодійна організація «Благодійний фонд «Карітас Донецьк». З приводу подальшої співпраці із зазначеною благодійною організацією сьогодні відбулася робоча зустріч керівника Гірської міської військово-цивільної адміністрації Олексія Бабченка. Очолював делегацію директор БО «БФ «Карітас Донецьк» у місті Дніпро отець Василь Пантелюк разом із менеджером проєктів «Карітас України» Вадимом Хоменком.

Олексій Бабченко висловив щиру дяку представникам БО «БФ «Карітас Донецьк» за співпрацю та зазначив, що її внесок у розвиток і підтримку місцевої громади важко оцінити, настільки вона вагома, та висловив сподівання про подальше плідне співробітництво.

Слід зазначити, що наразі у Золотому реалізується два проєкти за підтримки цієї благодійної організації: «Зміцнення здоров'я, стійкості громад та засобів існування в Донецькій та Луганській областях», який фінансується Австрійським агентством розвитку (АDА), та «Забезпечення базових потреб в різних секторах, включно з грошовою допомогою, особливо вразливих людей, що постраждали внаслідок конфлікту на сході України 2019-2021 рр». Далі буде.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь