Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Звернення керівника Гірської міської військово-цивільної адміністрації з нагоди Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Дата: 09.05.2021 07:30
Кількість переглядів: 314

Дорогі ветерани! Шановні мешканці та гості Гірської громади!

Сердечно вітаю Вас з Днем перемоги на нацизмом у Другій світовій війні!

Цей знаменний день уособлює в собі героїзм, ратну працю ветеранів війни та вічну скорботу за мільйонами нерозквітлих українських доль, нездійсненних мрій і задумів. Він символізує не тріумф переможців над переможеними, а нагадує нам про страшну катастрофу і застерігає від необачних кроків розв’язування складних міжнародних проблем збройним шляхом, ультиматумами, агресією, анексією. Цей день є для нашого народу святом, яке об’єднує всі покоління і є невичерпним джерелом патріотизму, віри у власні сили та можливості. Особливо зараз, коли подвиг переможців у Другій світовій війні гідно продовжують українські воїни, які захищають незалежність та територіальну цілісність України на її східних рубежах. Сьогодні героями стають онуки та правнуки тих, хто в далекому 1945-му сподівався, що війна більше ніколи не прийде на нашу землю.

Слава героям, які в усі часи захищали нашу Батьківщину та щира дяка кожному за вірність своїй країні – тоді, 76 років тому, і зараз. Ваш досвід, непереможна сила духу та духовний заповіт приведуть нас до очікуваної перемоги.

Тож нехай Перемога наповнює всіх нас упевненістю в могутність нашої держави, бажанням працювати і перемагати, усіма своїми справами утверджувати мир та гармонію на власній землі.

Бажаю Вам, шановні ветерани й сьогоднішні захисники, Божого благословення, міцного здоров’я і довголіття, бадьорості духу, добра, радості, незламного гарту, родинного затишку, злагоди й шани людської. А усім нам – мирного неба, світлих надій, упевненості у завтрашньому дні та довгих мирних років життя у квітучій Україні!

З повагою

Керівник Гірської міської військово-цивільної адміністрації Олексій БАБЧЕНКО

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь