A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Очільник Луганської області Сергій Гайдай завітав до Гірської громади

Дата: 30.04.2021 08:05
Кількість переглядів: 676

29 квітня відбулася робоча поїздка очільника Луганської області Сергія Гайдая до Гірської громади. Керівник Гірської міської військово-цивільної адміністрації Олексій Бабченко ознайомив Сергія Володимировича із першочерговими проблемами ОТГ. 
Спершу керівники відвідали місцевий медичний заклад – Гірську лікарню, яка, як структурний підрозділ, увійшла до складу КНП «Попаснянська центральна районна лікарня». Олексій Бабченко разом із завідувачкою закладу Ольгою Малковою показали голові ОДА матеріально-технічне устаткування лікарні, продемонстрували відремонтоване хірургічне відділення та зазначили, що до лікарні звертаються жителі зі всієї громади: Гірського, Золотого-1-4, Тошківки, Чихірового, Нижнього, Світличного, Новотошківки, тому стала робота закладу вкрай важлива. Водночас завідувачка зауважила на тому, що після медичної реформи лікарня не відповідає деяким стандартам НСЗУ, тож можливості укладати угоди на деякі пакети медичних послуг немає. Сергій Гайдай розв'язання озвучених питань взяв на особистий контроль.  
Потім очільник області поспілкувався із дружинами шахтарів та водночас активістками ГО «Жінка за майбутнє». Активістками піднімалося питання не лише виплати заборгованості із заробітної плати шахтарям, але і якість харчування дітей у навчальних закладах і відновлення роботи ювенальної превенції з метою попередження підліткового пияцтва та наркоманії. Питання щодо організації харчування у школах Сергій Володимирович доручив вирішити Олексію Бабченку, питання щодо відновлення роботи ювеналів у громаді – узяв на себе, а проблеми шахтарів домовились обговорити під час візиту до області новопризначеного Міністра енергетики Германа Галущенка, який відбудеться найближчим часом.
Наостанок керівник Гірської міської військово-цивільної адміністрації ознайомив голову Луганської облдержадміністрації із проведеною реконструкцією пам’ятника «Воїнам-визволителям від фашизму» у Золотому-4. Адже цього року відзначення свят 8 та 9 травня відбуватимуться саме біля зазначеного пам’ятника. На завершення робочої поїздки керівники поспілкувалися з педагогами Золотівської ЗОШ І-ІІ ступенів №7. Педагоги подякували за нещодавно встановлений поряд зі школою дитячий спортивний майданчик та звернулися із проханням допомоги у ремонті дороги до школи, яку зруйнувала військова техніка, а також у прибиранні прилеглих територій, щоб не натрапити на вибухонебезпечні предмети. Озвучені питання Сергій Володимирович пообіцяв вирішити та залучити офіцерів цивільно-військового співробітництва до впорядкування території школи.
Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь