A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

17 квітня в Гірській громаді розпочалася екологічна акція з благоустрою «Життя без сміття»

Дата: 18.04.2021 10:42
Кількість переглядів: 604

Захід провели з нагоди відзначення Всеукраїнського дня довкілля, яке щороку відзначають проведенням загальних толок саме 17 квітня.

Першими, хто розпочав масову акцію, стали жителі селища Тошківка-1 (Чехірово). Місцевим активістам допомагали зробити селище чистішим керівник Гірської міської військово-цивільної адміністрації Олексій Бабченко, спеціалісти військово-цивільної адміністрації та, навіть, два журналісти з Данії - Стефан і Еміль, що завітали на Луганщину для підготовки журналістських матеріалів.

Масова толока розпочалася близько десятої години ранку з прибирання сміття з узбіччя доріг вздовж вулиці Цуприка від перехрестя біля місцевої школи і тривала майже весь день, а поодинокі мешканці продовжували прибирати навіть ввечері. Також активістами в цей день було приведено до ладу і декілька вулиць селища: 8 березня, Садову та Гагаріна, та, звісно ж, квартал Цуприка. Сміття вивозив ЗІЛ: його двічі заповнювали величезними сміттєвими мішками до самого верху. Завершилася екологічна акція загальним частуванням кашею, яку зварили самі ж тошківчани.

Слід зауважити, що ще 16 квітня працівники відокремленого підрозділу «Шахта «Тошківська» та педагогічний колектив разом з учнями ОНЗ «Тошківський навчально-виховний комплекс» привели до ладу прилеглі до підприємства і навчального закладу території, алеї біля місцевого будинку культури та частково вулицю Челюскіна. Вони прибрали тогорічне опале листя, суху траву, сміття, обрізали та білили дерева.

Гірська міська військово-цивільна адміністрація висловлює слова безмежноі? вдячності на адресу усім тим, хто не залишився баи?дужим до долі громади и? наполегливо попрацював задля і?і? розвитку!

Щира дяка усім колективам, і?х керівникам, кожному мешканцю, які не залишились осторонь до проблем охорони та захисту довкілля і внесли свіи? посильнии? вклад у загальну справу. Лише разом – усією громадою – ми зможемо зробити наш краи? квітучим та прекрасним!

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь